Die ene MenuMeneer Die andere MenuMeneer De MenuMeneeren|Theater op Locatie
 
HOME| | VOORWAARDEN
 
 
Handig!
 
 
 
 
 
 
 
Hallo Daar!!

De MenuMeneeren Zelf

That Thing You Do
Kost Dat Dan?
...daar hyvesen wij geen tijd voor!!
KOPEN!!KOPEN!!KOPEN!!
Shiny Happy People
Ontmoet en Begroet!
 
De MenuMeneer Zelf


De MenuMeneeren
is een samenwerkingsverband tussen Eric Grootswagers en Marcel Koopman van respectievelijk Buro Grootswagers en Het Kreatieve Kantoor.

De samenwerking van de 2 Meneeren begon ooit in een ver verleden in Het Land van Ooit waar zij elkaar, als Jonkeer Peddy en Jonkheer Leddy, tijdens een riddertoernooi tegen het vege lijf liepen.
Dat was het begin van een fantasierijk, absurdistisch, en inspirerend samengaan van twee multi-creatieve SpeelMeneeren.

Wie is wie?

Meneer Grootswagers

Na een kortstondige career move als Coobol computerprogrammeur in de begindagen van het digitale tijdperk en fiscaal expert, hebben zijn ambities een heel andere wending genomen.
Hij vertrok…….. naar Frankrijk waar hij zich bezighield met de verkoop van Kunstwerken aan de Côte de Jade. In deze periode ontstond zijn belangstelling voor kunst en cultuur.
Zijn immer aanwezige nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrift brachten hem daarna in o.a. Pakistan, India, Sri Lanka, Indonesië, Thailand en Gambia.
Wederom thuis heeft hij zich vervolgens bekwaamd in het restaureren van antieke meubels. Leuk werk, waarin hij een ambachtelijke handigheid heeft ontwikkeld.
Alleen, meubels praten niet. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus ging hij aan de slag als activiteitenbegeleider in de zorgsector.
Hier vond hij niet wat hij zocht en als logisch vervolg vroeg hij asiel aan in het Land van Ooit.
Eenmaal over de grens heeft hij leren spelen, entertainen en improviseren op alle fronten.
Hier is de basis gelegd voor het spel wat hij nu speelt en hopelijk nog lang mag spelen!

Meneer Koopman

Reeds op vroege leeftijd verlegde hij zijn grenzen door, samen met zijn ouders, de kindervakanties door te brengen in verre oorden. Schelpenhoek te Tholen en Camping De Kleine Pier te Zoutelande hadden geen geheimen voor deze pionier.
Geprikkeld door deze ervaringen en zijn fantasierijke geest begon hij aan zijn imposante oeuvre. Al knippend, plakkend, tekenend en schilderend heeft hij zich door menig creatieve opleiding gewerkt. Zo waren daar onder andere: Maria’s Kleuterhof, M.O.C. voetbalvereniging, St. Lucas te Boxtel, de kunstacademie te Tilburg en –last but not least- Harmonie Kolpingszonen (beter bekend als “De Sjefkes”) te Bergen op Zoom waar hij met het eerste orkest zelfs nog “De Witte Wimpel” heeft behaald op het jaarlijkse concours.
Om al deze ervaringen een plaats te geven in zijn immer borrelende brein besloot hij een grensverleggend rustpauze in te stellen door zich aan te melden bij het Land van Ooit als creatieve vluchteling.
Van een vorm van rust was echter geen sprake want daar kwam hij er achter dat de Hele Wereld een maagdelijk 3 dimensionaal schildersdoek was met zichzelf als Kwast.
Als Kwast gaat hij nu door het leven en hoopt nog menig ‘verfspoor” achter te laten.

Toen
Meneer Koopman
Wij staan te Popelen!
Meneer Grootswagers
Da's mooi om te zien
   
 
 
Design & Sitebouw | Het Kreatieve Kantoor
 
  Alle typetjes, karakters, concepten en acts zijn auteursrechtelijk beschermd en gedeponeerd bij Ideesafe © De MenuMeneeren